SANDWICHPANELEN

Bij sectionaalpoorten met sandwichpanelen is het deurblad opgebouwd uit zogenaamde ISO-panelen. De ISO-panelen die worden gebruikt, zijn vervaardigd volgens het 'sandwichprincipe': een paneel met een plaatstaal-PUR-plaatstaal-opbouw. Het plaatstaal is 0,6 mm, het PU-hardschuim kan in diktes van 40 mm of 60 mm verkregen worden. Deze sectionale garagepoort wordt door Idem Poorten altijd op maat gemaakt. De breedte van uw poort wordt volledig op maat van de breedte van de garageopening gemaakt. Van standaardmaten is geen sprake dus! Van een meerprijs evenmin.

Het resultaat is een kwaliteitsvolle sectionale garagepoort die weerbestendig is. Corrosie krijgt weinig kans. Tijdens de ontwikkeling van de panelen doen wij geen toegevingen op het gebied van materiaalkeuze, plaatdikte en soortelijk gewicht van het toegepaste PU-schuim.

Onze poorten worden standaard uitgerust met:

  • Onderloopbeveiliging (bij elektrische bediening)
  • Vingerklembeveiliging
  • Optilbeveiliging (inbraakwerend)

Standaardgamma sectionale garagepoorten met sandwichpanelen

Idem Poorten biedt zes paneeltypes standaard aan. Die verschillen quasi uitsluitend op het vlak van uitzicht. De kwaliteit en prijs van deze zes types sectionaalpoorten is uniform en gegarandeerd. Op aanvraag zijn vanzelfsprekend ook andere paneeltypes verkrijgbaar. Alle RAL-kleuren zijn verkrijgbaar. Indien nodig kunnen ook de meeste afwijkende kleuren, mits een kleurenstaal.

Een Idem sectionaalpoort is als hoogkwalitatieve, isolerende en gebruiksvriendelijke garagepoort dé oplossing voor elke woning.

Hebt u vragen over de prijs van een sectionale garagepoort met sandwichpanelen? Een elektrische garagepoort? De breedte van uw garagepoort? Vraag hier een vrijblijvende offerte.